Retourneren en Garantie


1. Retourneren van uw productHeeft u bij ons iets besteld en bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? Geen probleem. U kunt uw bestelling retourneren, indien mogelijk in orginele verpakking, u heeft namelijk het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug op uw rekening. Dit kan maximaal 10 werkdagen duren, maar gaat in de praktijk meestal sneller. Heeft u meerdere artikelen besteld en wilt u niet de hele bestelling retourneren? Geen probleem, u ontvangt dan het aankoopbedrag van het geretourneerde product terug. Kosten voor retourneren zijn voor uzelf.

Vult u voor het afzien van de koop het modelformulier in en voeg deze toe aan de retourzending.

Herroepingsrecht

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail [email protected] op de hoogte stellen om de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

ChloorTotaal zal deze mail bevestigen met een retournummer, dit nummer dient u zichtbaar op het pakket te vermelden. Zonder retournummer zal het pakket helaas niet in behandeling worden genomen. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor uzelf. 

 

Retourneren van producten

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. U zult het product slechts in die mate uitpakken en gebruiken (zoals u ook in een fysieke winkel zou kunnen doen) voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retour op de achterzijde van de factuur/ pakbon in te vullen en samen met het artikel retour te sturen naar onderstaand adres:


Retouradres:
ChloorTotaal
Energieweg 3F
4231DJ Meerkerk

2. Garantie op een product

 

Wanneer u iets bij ChloorTotaal bestelt, mag u ervan uitgaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is. Heeft u van ons toch een defect, beschadigd of incompleet artikel ontvangen, dan zorgen wij graag voor een goede afhandeling hiervan. Op ieder product geldt de wettelijke garantie, dit houdt in dat een product datgene moet doen of is wat u als klant er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties of eventuele fabrieksgaranties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten, welke u als consument heeft.

Heeft u een incompleet of beschadigd product? Wilt u ons dit dan per e-mail melden [email protected]  Heeft u een beschadigd artikel ontvangen, stuurt u dan alstublieft ook een foto van de beschadiging mee. Wij zullen n.a.v. uw e-mail contact opnemen en u een passende oplossing aanbieden.