Klantenservice

Vragen of opmerkingen aan ChloorTotaal
  

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact op met onze afdeling klantcontact. U kunt hen eenvoudig per e-mail bereiken. Een van onze medewerkers zal uw bericht direct in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk antwoorden.
  

Onze gegevens:

 

ChloorTotaal

Energieweg 3-F

4231 DJ Meerkerk

E-mail: [email protected]

                                                          


Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. 
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per e-mail.

 Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken
 en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 24 uur na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. 

Bent u niet tevreden? Vertel het ons! Bent u wel tevreden? Vertel het een ander!

 

   

IDEAL

  

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

 

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

PayPal

 

PayPal zorgt ervoor dat consumenten met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem.
 

Verzendkosten

 

Bij een bestelling van €75 of meer betaald u bij ChloorTotaal geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €75 euro wordt in Nederland €5,95 en in België €9,95 in rekening gebracht.


Levertijd
 

Nadat de betaling is ontvangen nemen wij uw bestelling in behandeling. Voor de meeste producten garanderen wij een levertijd van 1 werkdag. Dit betekent dat wij de bestellingen die voor 15:30 besteld zijn, dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden. Staat er 2 a 3 leverdagen bij één van uw bestelde producten? Houdt u dan alstublieft rekening, voor de gehele zending, met de langste levertijd. 

Het kan zijn dat een product tijdelijk niet op voorraad is. Wilt u weten wanneer deze weer binnenkomt, dan kunt u ons bereiken per mail: [email protected] 

U kunt uw bestelling of een artikel uit uw bestelling gemakkelijk annuleren. U kunt ons hiervoor mailen: [email protected] Is de bestelling al betaald dan ontvangt u binnen 30 dagen uw geld terug. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Bij een bestelling van €50 of meer betaald u bij ChloorTotaal geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €50 euro wordt in Nederland €4,95 en in België €9,95 in rekening gebracht.

 

Zakelijk Bestellen
 

Uiteraard kunt u bij ons ook zakelijk bestellen. Bij grote afnames profiteert u tevens van onze korting! Of wilt u in uw bedrijf ook onze producten verkopen, neemt u dan contact op met ons, om een speciale prijs aan te vragen. Tevens profiteert u dan van gratis verzenden!