Interline

Interline


Interline is hét merk als het gaat om het goed onderhouden van uw zwembad. Bent u op zoek naar een zwembad testset, zwembad tabletten of zwembad chloor? Interline heeft het gehele assortiment zwembadchemicalien in huis om uw zwembad weer veilig en schoon te krijgen.

 

Interline zwembad onderhoud

 

Interline is een internationale speler die zich als ware zwembad specialist richt op alle particuliere zwembad bezitters. Het zwembadwater van uw binnenzwembad, inbouw buitenzwembad en opblaaszwembad zijn in goede handen met de zwembad artikelen van Interline.

 

 

Uw Interline specialist

 

Chloortotaal heeft met haar kennis op het gebied van zwembad onderhoud gekozen voor uitsluitend de kwalitatief beste zwembad accessoires. Interline sluit hier met haar complete lijn aan zwembad toebehoren geheel op aan en heeft een sterke naam ontwikkeld bij de zwembad liefhebbers.

 

Zwemmen met Interline wordt nog leuker

 

De medewerkers van Chloortotaal staan u graag persoonlijk te woord om voor u de juiste zwembadbenodigdheden te vinden en juist déze zwembad benodigdheden voor u te selecteren die perfect aansluiten bij uw zwembad.

 

Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met uw keuze voor het juiste Interline product.

 

 

1 Product(en)
Interline Mini Quick Chloortabletten

Interline Mini Quick Chloortabletten

Snel oplossende Interline Mini Quick Tabs van 2,7gram p/s

€14,95
1