Afdekkingen Zwembad

Afdekkingen Zwembad
Wilt u ook een warm zwembad zonder vuil? Bekijk dan hier ons assortiment Afdekzeilen en Solar Covers. Wij beschikken over een ruim assortiment Zwembad Afdekzeilen en Solar Covers voor uw zwembad. Onze zwembad afdekkingen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Solar Covers

Door koele avonden kan de temperatuur van het zwembad snel dalen. Een goede verwarming is een oplossing om het zwembadwater op temperatuur te houden maar biedt geen isolatie. Onze Intex Solar Covers bieden de oplossing voor dit probleem. De Solar Covers isoleren het zwembad, houden de warmte vast en zorgen er tevens voor dat vuil van buiten niet op de bodem van uw zwembad beland. 


Zwembad Afdekzeilen

Met een zwembad afdekzeil voorkomt u dat bladeren en vuil in het zwembad komen wanneer u deze niet gebruikt. Onze zwembad afdekzeilen zijn voorzien van kleine gaten zodat het water blijft ademen wanneer u het afdekzeil over uw zwembad heeft geplaatst. De kleine gaten in het afdekzeil zorgen er tevens voor dat het zeil na een regenbui eenvoudig van het zwembad kan worden gehaald. Ieder zwembad afdekzeil heeft een bevestigingskoord zodat bij wind het afdekzeil goed op uw zwembad blijft zitten. 

 
0 Product(en)
Geen producten gevonden...
1